Publicare pe site
 
 
Traduceri
English English Italian Italian Spanish Spanish
Localizare Agentie

Curs valutar
1 EUR =
Lei
 
1 USD =
Lei
Convertor valutar
 
Introduce suma dorita
 
 
Cauta in site cu google
Calculator taxe notariale

 

Filtru de cautare

 

 

 

 

 

 

Cautare dupa ID oferta
ID:

             Oferte  speciale

 Busteni,Apartamente noi- 2017

Garsoniera de vanzare 28500 €  

 

 Predeal-Cioplea -Apartament cu 3 camere 75000  


Predeal-Apartament 2 camere  36000 euro

Predeal-Apartamente cu 2  camere

 Oferta-Vila de vacanta 7 camere   Busteni

 

     

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

                                                         Politica de confidentialitate

                                     House Consulting  Imobiliare

 

     Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

     SC House Consulting Imobiliare SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane, potentiali clienti, care viziteaza acest site, si nu numai, in vederea colaborarii cu House Consulting Imobiliare pentru a beneficia de serviciile noastre .

    In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, in sectorul comunicatiilor electronice, SC House Consulting Imobiliare SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele personale nu vor fi dezvaluite catre terti.

     In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, potentiali clienti, au urmatoarele drepturi:

    Orice informatie primita de la dumneavoastra, va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres, ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de House Consulting Imobiliare SRL, in conformitate cu urmatoarele scopuri:

 

       Refuzul dvs. de a ne comunica datele, determina imposibilitatea unei colaborari, pentru servicii si prezentarea de oferte imobiliare. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre House Consulting Imobiliare in beneficiul clientilor.

House Consulting Imobiliare se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre alte persoane si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a serviciilor oferite de catre House Consulting Imobiliare, inclusiv oferte imobiliare.

Compania House Consulting Imobiliare va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe houseimobiliare.ro, privind evolutia si starea ofertelor imobiliare, precum si in evaluarea serviciilor oferite. Houseimobiliare.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic si / sau saptamanal, si poate trimite felicitari, oferte imobiliare la pret redus, oferte imobiliare din reprezentarea exclusiva a companiei House Consulting Imobiliare sau alte mesaje speciale.

                 House Consulting Imobiliare nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a oferit explicit adresa sa de e-mail pe site-ul houseimobiliare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii / clientii companiei House Consulting Imobiliare nu mai doresc sa primeasca newsletterul houseimobiliare.ro., se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului houseimobiliare.ro primit prin email.

                   Pentru informatii si detalii, ne puteti contacta la adresa office@houseimobiliare.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa contact@houseimobiliare.ro.

© 2017 Toate drepturile rezervate House Consulting Imo www.houseimobiliare.ro Creat de ImobilPro Partener www.ziarulimobiliar.ro   (Autentificare)

Va  multumim ca ne-ati ales pe noi si ne-ati vizitat!

               Sediu:Busteni,str Eroul-Conciu,nr 24,  TEL/FAX 0344 880 250; 0344 815 490 ;0729 222 646; 0721 303 301 ;    Mail:office@houseimobiliare.ro;contact@houseimobiliare.ro;

Imobiliare anunturi imobiliare in Prahova - TopEstate.ro

 
 

anuturi imobiliare