Politica confidentialitate

02.03.2018


Sc  House Real Estate  Consulting  Imobiliare SRL

 

Stimate Partener,

    Având în vedere noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, dorim să reconfirmăm angajamentul nostru pentru transparența și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredințezi.Acest lucru înseamna că, înainte să-ți mai trimitem oferte, reduceri speciale și informări pentru a te ține la curent cu produsele, serviciile noastre  trebuie să avem acordul tău explicit.

Informarea completă privind prelucrarea datelor cu caracter personal


1. Ce înseamnă prelucrarea datelor?

 

Prin „date personale” se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal,  numar de telefon, date de localizare, un identificator online.De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea. Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

2. Ce date cu caracter personal prelucrăm?

 

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi site-ul nostru – in principal din motive de securitate. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului!In functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:

·      Nume si prenume – pentru identificare;

·      Adresa de email – pentru comunicare;

·      Numar de telefon – pentru comunicare;

·      Mesaj – Camp in care poti expune problema sau intrebarea ta.

3. În ce scopuri prelucram datele personale?

Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti(de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).
 

4. Ce se întamplă dacă nu dorești ca datele cu caracter personal să fie prelucrate?

 

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde cererii tale.


5. Către cine pot fi transmise datele cu caracter personal?

Nu se transmit.Sunt confidentiale. Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.
 

6. Se pot transmite datele în afara țării?

Nu se transmit.
 

7. Care sunt drepturile tale privind protecția datelor personale?

 

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

House Real Estate  Consulting  Imobiliare nu foloseste module cookie.
8. Cât timp sunt prelucrate datele personale de către House Real Estate  Consulting  Imobiliare?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar numai pana la momentul in care hotarasti sa iti dezactivezi contul de utilizator. In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. 

Rămânând abonat la newsletter-ul nostru vei beneficia în continuare de oferte exclusiviste, reduceri speciale, informări importante despre business-ul nostru, iar beneficiile nu se opresc aici!

Pentru orice cerere, solicitare de informare sau sesizare cu privire la exercitarea drepturilor tale, inclusiv în eventualitatea în care dorești să îți retragi acordul cu privire la prelucrarea datelor în scop de marketing sau cu privire la interogarea bazei de date, poți să ne contactezi folosind următoarele metode de comunicare:telefon ,mail.

Pentru dezabonare, poți folosi oricând opțiunea de dezabonare din cadrul fiecărui newsletter sau poți transmite o solicitare de dezabonare pe adresa de email office@houseimobiliare.ro

Menționăm ca informațiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia ta, în format actualizat, pe website-ul www.houseimobiliare.ro

Echipa House Real Estate  Consulting  Imobiliare

 

                       Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).SC House Consulting Imobiliare SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane, potentiali clienti, care viziteaza acest site, si nu numai, in vederea colaborarii cu House Real Estate  Consulting  Imobiliare pentru a beneficia de serviciile noastre . In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, in sectorul comunicatiilor electronice, SC House Real EstateConsulting Imobiliare SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele personale nu vor fi dezvaluite catre terti. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, potentiali clienti, au urmatoarele drepturi:dreptul la informare (art.12) dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18).Orice informatie primita de la dumneavoastra, va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres, ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de House Consulting Imobiliare SRL, in conformitate cu urmatoarele scopuri:ofertarea de servicii prezentarea ofertelor imobiliare in conformitate cu cerintele dvs. intocmirea actelor juridice (contracte de comision, contracte de reprezentare, etc) in scopul prezentarii de oferte imobiliare sau / si definitivarii tranzactiilor imobiliare acceptate de dvs. trimiterea de oferte promotionale exclusiv la serviciile si ofertele imobiliare din portofoliul House Consulting Imobiliare .Refuzul dvs. de a ne comunica datele, determina imposibilitatea unei colaborari, pentru servicii si prezentarea de oferte imobiliare. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre House Consulting Imobiliare in beneficiul clientilor.House Consulting Imobiliare se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre alte persoane si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a serviciilor oferite de catre House Real Estate  Consulting Imobiliare, inclusiv oferte imobiliare.  Agentia  House Real Estate Consulting Imobiliare va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe houseimobiliare.ro, privind evolutia si starea ofertelor imobiliare, precum si in evaluarea serviciilor oferite. Houseimobiliare.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic si / sau saptamanal, si poate trimite felicitari, oferte imobiliare la pret redus, oferte imobiliare din reprezentarea exclusiva a companiei House Real Estate Consulting Imobiliare sau alte mesaje speciale.House Real Estate Consulting Imobiliare nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a oferit explicit adresa sa de e-mail pe site-ul houseimobiliare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii / clientii companiei House Real Estate Consulting Imobiliare nu mai doresc sa primeasca newsletterul houseimobiliare.ro., se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului houseimobiliare.ro primit prin email. Pentru informatii si detalii, ne puteti contacta la adresa 
office@houseimobiliare.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa  contact@houseimobiliare.ro

Galerie foto